Nefelejcs Hotel*** Superior

Bár & Étterem

Bár & Étterem

GASZTRONÓMIA

A hagyományőrzés alapköve a kiváló minőségű ételben rejlik.- a Nefelejcs Hotel***Superior konyhája is erre épül!
A mezőkövesdi tradíciókat és a vidék adottságait figyelembe véve alakítottuk ki házias, tájjellegű ételeinket,  nemzetközi fűszerezésű ételeinket pedig külföldi tapasztalatokból, ízélményekből merítettük.
Ezáltal éttermünkben fellelhető a magyaros, tradicionális konyha remekei mellett különböző nemzetek konyhája is, melyek között úgy teremtünk összhangot, hogy ételeink elfogyasztása élmény legyen mindenki számára!
Számunkra fontos a  minőség és a megbízhatóság , ezért alapanyagainkat és húskészítményeinket magyar vállalkozóktól szerezzük be!
Desszertjeink hasonlóan ételeinkhez a házias ízvilágot képviselik!
Konyhánkban biztosítjuk a speciális diétát követő vendégek( laktóz-, tej-, glutén-, tojás )  számára is a megfelelő ételeket!
Igyekszünk megteremteni ételkompozícióinkkal a hangulatot a különleges romantikus- és meghitt családi vacsorákhoz!

 

 

       


ÉTTEREM

Éttermünkben egyedülálló környezetben varázsoljuk el vendégeinket, harmonikus hangulatot teremtve ezáltal egy könnyed reggelihez, ebédhez vagy gyertyafényes vacsorához! Reggel bőséges, magyaros, valamint fitt ételek várják a vendégeket!

Az elegáns vacsora asztalt nyújt családi és baráti beszélgetésekhez, melyekhez ajánljuk házunk speciális borkülönlegességét és a híres egri borvidék tájjellegű borait.

     
 

Nyitva tartás (Hétfő - Vasárnap)
Reggeli 08.00-10.00
Vacsora 18.00-20.00

 

Chill Beats Lounge & Bar

Szállodánkba érkezéskor a vendégeknek lehetőségük nyílik arra, hogy egy kellemes beszélgetés mellett elfogyasszák üdvözlő italukat lobby bárunkban és kellemes dallamok között pihenjék ki az utazás fáradalmait. Jó idő esetén kinti teraszainkon is sziesztázhatnak az ide látogatók!
A finom koktélokkal, borokkal, kellemes zenével és kedves személyzettel igyekszünk vendégeinkkel feledtetni a  rohanó hétköznapokat, hogy a nálunk töltött kikapcsolódás által új szellemben és ötletekkel, sikkeresen vegyék a kihívásokat!

     

Nyitva tartás (Hétfő - Vasárnap) Bárunk - szállodánkhoz hasonlóan  éjjel-nappal kiszolgálja az éppen nálunk lakó vagy betérő vendégeinket.