Nefelejcs Hotel*** Superior

Konferencia

A szálloda legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt 80 fős konferenciaterme ideális helyszíne lehet bármilyen céges vagy családi rendezvényeknek, csoportépítő tréningeknek, esküvőknek, konferenciáknak. Miért éri meg nálunk tartani a rendezvényeiket?

Válassza rendezvényei, továbbképzései céljául és szálljon meg a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől 50 méterre található elegánsan kialakított háromcsillagos superior családi szállodánkban! Ahogy az családi filozófiánk alapja, úgy a szálloda megálmodásakor is, célunk volt egy olyan elsőrangú, családias környezet biztosítása, ahol a vendégek kényelmét helyezzük előtérbe. A szobák és a közös helyiségek kialakításánál arra törekedtünk, hogy a nálunk pihenő vendéget maximális harmónia és odafigyelés vegye körül, így átadhassák vendégeink a nyugalomnak és feltöltődésnek. 

 

2015 júniustól a családi vállalkozás a második generáció vezetése alatt egészen új megvilágításba kívánja helyezni kategóriáját a külföldön szerzett több éves tapasztalataink kamatoztatásával és átadásával a munka, a kreativitás és a motiváció területén, a kezdetben megálmodott célok és hagyományok megtartásával, figyelembe véve a prémium minőséget megfizethető áron! Mi ebben különbözünk és ezért is nyújtunk többet, mint mások! Mi tudjuk, hogy a cég által biztosított rendezvények mellett; remek előadók és előadások, milyen további szolgáltatásokkal tehetjük felejthetetlenné a képzéseket, rendezvényeket, hogy azok valóban a résztvevők és a társaságok javát szolgálják már az első perctől, amint elkezdik alkalmazni a nálunk elsajátított módszereket, feladatokat. Mi nagy hangsúlyt helyezünk a részletekre, így az Ön társaságának sikere velünk együtt lesz kerek egész!

 

Konferenciaterem:

Természetes megvilágítással rendelkező, színeiben inspiráló hatású, kreativitást serkentő, modern technikai eszközökkel (gyors internet, projektor, vetítővászon, hangosítás és mikrofon, krétatábla, flipchart stb) felszerelt, légkondicionált konferenciaterem ideális helyszínt biztosít maximum 80 fős szemináriumok, konferenciák, kiállítások, tréningek, továbbképzések lebonyolítására. Kitűnő adottságainak köszönhetően éttermünk szolgálhat gálavacsorák, partik, rendezvények, fogadások helyszínéül, ami az Ön egyedi igényeire szabva alakítható, így biztosítva a maximális élményt és elégedettséget. A Hotel előnye, hogy nem tagja egyik szállodaláncnak sem, így a családias, személyes vendégszeretet garantált. Ez is lehetőséget biztosít számunkra, hogy egyedit alkossunk szolgáltatásainkkal, erre ösztönözzünk. Ez az, amire büszkék vagyunk.

 

Kiegészítő szolgáltatások:

 • 3 csillagos 26 légkondicionált szobával rendelkező superior szálloda
 • Gasztro étterem
 • Hagyomány őrző magyaros és nemzetközi ízek
 • "Chill Beats" Lounge & Bar
 • BUDDHA - OÁZIS Wellness élmény
 • „Secret Garden” zárt, tágas zöldövezeti kerthelyiség

 

 

Catering információ:

 • A vendégek ellátását felkészült, tapasztalt személyzet végzi, ezzel is garantálva a rendezvény sikerét.
 • Bekészítés biztosítása igény szerint (Szendvics, édes-sós sütemény, kávé, tea, üdítő, juice)
 • Étkezési lehetőség a helyszínen akár teljes ellátással
 • Igény szerint tányérszervizes vagy büféasztalos szolgáltatás is igénybe vehető.
 • Laktóz, glutén és cukorbetegek számára speciális, diétás menü kérhető.
 • Minden esetben házias, gazdag ételeket szolgálunk fel!
 • Alapanyagaink minden nap frissen érkeznek saját húsüzemünkből!


Változatos gyógy- masszázsainkat jótékony és gyógyhatásai miatt kifejezetten ajánljuk vezetőknek, irodai dolgozóknak, hogy a mindennapok alatt testükben felhalmozódott feszültségtől megszabadulva hozhassák újra összhangba testüket a lelkükkel, hogy ezután ebben a megújult formában sikerrel vehessék a munkahelyi élet által eléjük állított kihívásokat és érjenek el sikereket az itt szerzett tudásanyag és ötletek révén! 

 

További előnyök, lehetőségek:

 • Az országban egyedülálló Zsóry Gyógy és Strandfürdő mindössze 50 méterre található, ahol akár zártkörű éjszakai fürdőzést is igénybe vehetnek a Szálloda vendégei.
 • Külső helyszínünkön falusi környezetben borkóstolás, pusztaolimpia, disznótoros csapatépítés, szabadtéri sütés-főzés, grill partik.
 • Szállodánktól nem messze szervezhető Paintball összecsapás 4 hektár területen, ahová kedvező áron transzfert is biztosítunk!
 • Ünnepelje nálunk cége sikerét zártkörben, Stílusosan! Adja meg a módját, hogy így öregbítse cégének hírnevét, Béreljen Szállodát! születésnapra, szilveszterre, vezetői megbeszélésekre, ünnepélyekre és mi bármit megszervezünk!
 • Disco, élőzene, mágus show - Zárt kerthelyiségünkben vagy a szállodában (időjárástól függően) 

 

 

 

Kérjen ajánlatot az alábbi elérhetőségek egyikén:  

foglalas@nefelejcshotel.hu 
+36 49/50 50 60 
+36 20/290 9397