Elérhetőség ellenőrzése:

Szállodánk ideális környezetet biztosít kisebb és nagyobb céges rendezvények, konferenciák, meetingek, csapatépítő tréningek lebonyolításához. Rendezvénytermünk a szálloda földszintjén helyezkedik el, ezáltal a nagyobb létszámú csoportok mozgása, illetve a rendezvények lebonyolítása könnyen és gyorsan történik.

Szállodánk konferenciaterme továbbá használható egy privát tárgyalónak, mely exkluzív kis létszámú rendezvények lebonyolítására alkalmas. A konferenciaterem előtt tágas tér található, mely kiválóan alkalmas a kávészünetek lebonyolítására, valamit igény esetén az étterem és a bár teljes kínálata is a vendégeket szolgálja.

Konferenciatermünkben modern prezentációs eszközök segítik a konferencia sikerességét. Termünkben fixen pozícionált nagyteljesítményű LED projektor található mennyezeti rögzítéssel, melyhez vetítővászon tartozik. 

Rendezvények

80 fős kapacitású konferenciatermünk, akár álló fogadásra is alkalmas. Az üzleti rendezvények esetében is elengedhetetlen az elképzeléseinkhez és céljainkhoz mért tökéletes rendezvényhelyszín megtalálása. Rendkívüli igényességgel kialakított hotelünk kifejezetten alkalmas rendezvények, kihelyezett meetingek, tréningek lebonyolítására. Lehetőséget biztosítunk akár a teljes ház lefoglalására is rendezvények idején. A terem elrendezését tekintve alkalmazkodunk a megrendelő igényeihez. 

Konferenciaterem kapacitása:

  • széksorosan 80 fő
  • u-alakban  25
  • iskolapadosan 50 fő

Esküvő

Meghitt és romantikus esküvői helyszín várja az ifjú párt és a násznépet Mezőkövesd közelében a Zsóry fürdő mellett. Szállodánk kis és nagyobb létszámú esküvő befogadására alkalmas konferenciatermünk a legjobb választás, ha esküvői helyszíneket kutat Mezőkövesd közelében. Emellett a fogadást is megtarthatja az éttermünkbe, ami összesen X főt tud befogadni. Pompás helyszín lehet ünnepi ebédre, illetve vacsorára is, nincs lehetetlen csak az Ön képzelete szab határt. Látogasson el hozzánk és vegye szemügyre a Nefelejcs Hotel***Superior konferenciatermének és éttermének pompáját, szobáinak kifinomult eleganciáját.