Elérhetőség ellenőrzése:

Wellness részlegünk kialakításában a Hotel hangulatához igazodva, a nyugalmat segíti elő a beltéri finn és infraszaunánk. A szaunának az egyik legfontosabb jótékony hatás, hogy javítja a vérkeringést, ezáltal edzi a szívet. Emellett a magas hőmérséklet egy mesterséges lázállapotot létrehozva, az immunrendszert aktivitásra ösztönzi, ennek következtében serkenti annak működését. Meg kell említeni azt is, hogy az izzadással megtisztítja a bőrt a méreganyagoktól, így az rugalmasabb és egészségesebb lesz. Mindezek mellett számos pozitív hatással bír a gyakori szaunahasználat, például erős stresszoldó. Sportolók is előszeretettel használják, hiszen segíti az izmok bemelegítését sportolás előtt, valamint ezek lazítását mozgás után. Továbbá jótékony hatással van az álmatlanság kezelésére. Az infraszaunánk hatása a természetes gyógyítás és megelőzés hatékony eszközei. Az infravörös sugárzás képes behatolni az emberi szövetekbe, ennek eredményeképpen pedig számtalan megfiatalító és egészségjavító hatása van.

Továbbá lehetőséget biztosítunk vendégeinknek egy pihentető és megfiatalító masszázsra a Wellness részlegen, ahol előzetes bejelentkezés alapján vendégeink részt vehetnek. A masszázs közvetlen hatásaként megemlíthetjük az izomfeszültség enyhülését, az izomtónus csökkenését. Továbbá fokozódik az anyagcsere, ezáltal növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, vendégeink állóképessége javul.

A belső udvaron található egy dézsafürdő, amit vendégeink szabadon használhatnak. Jótékony hatása a fürdőzésnek évszázadok óta elismert. A dézsafürdő az izomfájdalmak és -merevség enyhítésére is kiváló. A meleg víz elősegítheti az izmok vérellátásának fokozását, ami csökkenti a gyulladást és elősegíti a gyógyulást. Továbbá ellazítja az izmokat és megnyugtatja az elmét, elősegíti az ellazulás érzését és csökkenti a stresszt. A dézsafürdőzés nagyszerű módja annak, hogy lefekvés előtt segítsen a stressz levezetésben. Emellett relaxációs és stresszcsökkentő előnyei elősegíthetik a jobb alvást.

Széles körű wellness szolgáltatásainkat ugyanakkor szeretettel ajánljuk rekreációs jelleggel, pusztán kikapcsolódni, feltöltődni vágyó vendégeink számára.