Elérhetőség ellenőrzése:

SZÁLLODÁNKRÓL

A Nefelejcs Hotel***Superior családias hangulattal várja vendégeit a matyó népművészetéről is ismert Mezőkövesd közelében. A környezet nagyon csendes, a szálloda impozáns épülete a Matyóföld szívében a Zsóry Gyógy-és Strandfürdő mellett található mindössze 50 méterre, a hotel egész évben ideális helyszínt biztosít a minőségi pihenésre vágyóknak. Elhelyezkedése tökéletes, hiszen autópályán minden irányból megközelíthető, így egy órányi autóútra van szállodánk akár Budapestről, akár Debrecenből. Szállodánktól szinte karnyújtásnyira található a Tisza-tó vadregényes vízi világától, a Bükk, valamint a Mátra vonulataitól és az Egri borvidéktől. Barátságos és figyelmes személyzetünk biztosíték arra, hogy pihenése kellemes és zavartalan legyen.


További Információ

WELLNESS

Wellness részlegünk kialakításában a Hotel hangulatához igazodva, a nyugalmat segíti elő a beltéri finn és infraszaunánk.Továbbá lehetőséget biztosítunk vendégeinknek egy pihentető és megfiatalító masszázsra a Wellness részlegen, ahol előzetes bejelentkezés alapján vendégeink részt vehetnek.A belső udvaron található egy dézsafürdő, amit vendégeink szabadon használhatnak.

Széles körű wellness szolgáltatásainkat ugyanakkor szeretettel ajánljuk rekreációs jelleggel, pusztán kikapcsolódni, feltöltődni vágyó vendégeink számára.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

KONFERENCIA ÉS RENDEZVÉNYTEREM


Szállodánk ideális környezetet biztosít kisebb és nagyobb céges rendezvények, konferenciák, meetingek, csapatépítő tréningek lebonyolításához. Rendezvénytermünk a szálloda földszintjén helyezkedik el, ezáltal a nagyobb létszámú csoportok mozgása, illetve a rendezvények lebonyolítása könnyen és gyorsan történik.

Szállodánk konferenciaterme továbbá használható egy privát tárgyalónak, mely exkluzív kis létszámú rendezvények lebonyolítására alkalmas. A konferenciaterem előtt tágas tér található, mely kiválóan alkalmas a kávészünetek lebonyolítására, valamit igény esetén az étterem és a bár teljes kínálata is a vendégeket szolgálja.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓ